Dr. Bátfai László honlapja

Diplomás Coach, Diplomás Szupervizor, NLP Master Practitioner 
 
   
Látogatók száma:
BEMUTATKOZÁS, ELÉRHETŐSÉG
FOGÁSZAT/
SZÁJSEBÉSZET
COACHING/
SZEMÉLYISÉG FEJLESZTÉS

TA,  NLP
 ENGLISH  
Szerkesztés alatt !!!
Mi a coaching ?  

A coaching egy kifejezetten célmegvalósításra irányuló tanácsadási forma, melynek alapelemei a célkijelölés, a jelenlegi és az elérni kívánt helyzet elemzése, a cél eléréséhez szükséges (belső és külső) eszközök, erőforrások tisztázása, az eléréshez szükséges lépések tisztázása, a célszemély felelősségének tisztázása, a célhoz vezető úton való kísérés. A folyamat  során a coachee (tanácsadásért forduló személy) a coach segítségével maga találja meg a saját személyes eredményes útját az adott probléma megoldására, a cél elérésére. A coach csak a döntéshez szükséges, azt támogató eszköztárat adja. A coach hozzásegíti a coachee-t olyan rutinok kialakításához, melyekkel személyi beállítottságától, az adott helyzetre vonatkozó prekoncepcióktól, külső személyek befolyásolásától, vagy a pillanatnyi érzelmi állapottól független, objektív, célszerű döntéseket hozhat. Segíti a fenti folyamathoz szükséges önismereti elemek felismerését, a saját személyére, működéseire való külső rálátást. A kijelölt célok, döntési helyzetek lehetnek komoly anyagi vonatkozású vállalati, vezetői, üzleti  vagy magánéleti döntések. Utóbbiak képezik az úgynevezett life coaching tárgyát.

Orvosi munkám során a számos szakma, a sokrétű szakmai gyakorlat az évek során elvezetett egy holisztikus (egész embert tekintő)
szemlélethez. Életmóddal, egészségmegőrzéssel kapcsolatos képzéseket végeztem és két évig tanultam hagyományos kínai orvoslást. Részt vettem különféle kommunikációs tréningeken. NLP-ből (neuro-lingvisztikus programozás) Master Practitioner szintű végzettségem van. A HATA akkreditált TA (tranzakció analitikus) képzésében 4 évig vettem részt.
Elvégeztem Károli Gáspár Református Egyetemen diplomás Szupervízori  képzését, valamint ugyanezen egyetem diplomás Coach képzését.  

           E-mail: drbatfai@gmail.com               Tel.: +36 30 55 30 150

A fenti módszerekről a szomszéd oldalakon talál leírást.


Kikapcsolódásként itt egy kis kínai kultúr kalandozás található /klikk/

 

A tervezett további információk még szerkesztés alatt...
           E-mail: drbatfai@gmail.com               Tel.: +36 30 55 30 150


Copyright @ drbatfai.com  2008